DtB openingsweekend 2017


DtB openingsweekend 2017

maandag 13 maart 2017

Beste DtB’ers, Daxliefhebbers, Monkeyenthousiasten en 4-taktverslaafden

De banden zijn opgepompt, de olie is vervangen en de ketting en keel zijn gesmeerd. Kortom, tijd voor het nieuw meeting jaar 2017.
Dax team Brugge kickstart het jaar in gang met het DtB Openingsweekend.

We starten met onze openingsdrink, hierbij nodigen we iedereen uit voor een drankje (…of meerdere), zaterdagavond vanaf 21u in de ‘Ma Rica Rokk te Brugge. Hier zal iedereen ook de mogelijkheid krijgen om zich in te schrijven voor dit meeting seizoen. Oude leden, nieuwe leden,…iedereen is welkom en neem alvast al je vrienden mee!
Voor jullie amusement hebben we ook wat speciaals voor jullie in petto: we stellen namelijk onze ‘specials’ voor die ons dit jaar zullen bijstaan, deze zullen uiteraard ook gedoopt worden. We houden ook nog enkele extra verrassingen achter de hand die jullie de avond zelf zullen ontdekken.

Op zondag verzamelen we om 13u aan de Octa+ in Stint Kruis (Maalse steenweg 356). Hier zullen we na de Openingsspeech vertrekken voor een prachtige rit richting bitterballen.

Kijk voor meer informatie zeker eens op onze website: www.daxteambrugge.be of stuur een mailtje naar info@daxteambrugge.be en we zullen proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

See you at the Octa+!

Tl;DR
Zaterdag 18/03 – 21u Ma Rica Rokk
Zondag 19/03 – 13u Octa+ Sint-Kruis
 

TOP